До всички рибари,
които се измориха да присвиват очи
всеки път, когато гледат към водата

До всички рибари, които се измориха да присвиват очи всеки път, когато гледат към водата

Тази нова поляризационна технология
ти показва точния момент, в който рибата захапва примамката!

Fishing Pro

"Рентгенови"
очила За Риболов

(1 396)
4.7/5

ОГРАНИЧЕНА ПРОМОЦИЯ.
САМО ПО ЕДНА ПОРЪЧКА НА ЧОВЕК

(1 396)
4.7/5

59.98 лв. 110.00лв.

ОГРАНИЧЕНА ПРОМОЦИЯ.
САМО ПО ЕДНА ПОРЪЧКА НА ЧОВЕК

Доставка До
2 Дни

Опция
"Преглед и Тест"

100% Гаранция
За Удовлетвореност

Над 1 396
Доволни Рибари

Нечестно ли е да имаш
толкова голямо предимство
пред всички останали?

Абсолютно не.

Тези очила са повече нужда, отколкото обикновена “прищявка” . Това, че ти дават завидно предимство пред всички останали колеги е просто бонус. (По думи на хората, които вече притежават очилата.)

Днес ти не взимаш просто най-високия клас професионални очила за риболов.

Ти инвестираш безсрамно ниска сума и получаваш в замяна чисто ново преживяване ВСЕКИ път, когато отидеш на риболов…

Всяко Силно отражение и проблясък изчезват в секундата, в която сложиш очилата.

С тези очила можеш да стоиш под слънцето и да се взираш във водата от 6:00 часа сутринта, до 17:00 часа, без да се нагала дори веднъж да присвиеш очи.

Докато ултра силната UV защита пази очите ти, можеш спокойно да наблюдаваш новия си улов. 

Никога повече няма да се притесняваш за вредните лъчи и остри като бръснач отблясъци, които досега години наред са те заслепявали и пречели на риболова ти.

Всяко силно отражение и проблясък изчезват в секундата, в която сложиш очилата.

Нито една риба - без значение голяма или малка, има шанс да избяга от новия ти “рентгенов” поглед във водата.

Детайлите под водата, всяко движение на рибата, всяка промяна в посоката – с тези очила е НЕВЪЗМОЖНО да пропуснеш нито един детайл по време на риболов.

Представи си онази тръпка, когато още преди да си хвърлил стръвта във водата, вече виждаш рибата, която искаш да уловиш.

Като един истински хищник – поглеждаш право във водата и ТИ избираш коя ще бъде бъде първата риба, хванала се за примамката днес.

Пред себе си в момента имаш два избора

Първият ти вариант е да станеш част всички 1 398 рибари, които вече имат тези иновативни “рентгенови” очила…

Онези горди рибари, които избират винаги правилните места за риболов, защото буквално могат да видят къде ТОЧНО е рибата…

Рибарите, които в края на деня да се прибират с десетки килограми улов, доволно заситени от тръпката ясно да видят точния момент, в който рибата се хваща на примамката им…

Или...

Да излезеш от тази страница и абсолютно нищо в начина, по който ловиш риба да се промени…  

Възможно е доста често да попадаш на грешните места за риболов, да не можеш да издържаш дълго време на слънце, да не виждаш къде хвърляш стръвта си, но поне ще знаеш, че си останал верен на принципа си.

Може би стандартния, добре познат начин на риболов повече би ти харесал…

ВАЖНО

Преди да направиш своя избор, прочети внимателно следващите редове

Ако утре очилата са вече в ръцете ти и ги сложиш…

Ако отидеш за риба, погледнеш във водата и не видиш КРИСТАЛНО ЯСНО всяка риба и всеки детайл под водата…

Върни очилата към нас, а ние ще ти върнем парите, които си дал за тях до последната стотинка.

Да, правилно разбра. Ако след слагане на очилата не усетиш драстична промяна в риболова ти  – получаваш парите си обратно.

Никъде другаде няма да видиш гаранция за удовлетвореност като тази.
Възползвай се от нея, докато все още е валидна.

От секундата, в която вземеш очилата, разполагаш с цели 30 календарни дни сам да решиш колко безсрамно добри са “Fishing Pro” .

Над 1 396 рибари в цяла българия
не могат да сгрешат

Станимир К.

5.0
5/5

Миналата седмица бях за два пълни дни риболов. Очите ми са изключително чувствителни към слънчевата светлина и близо 15 години се боря със екстремни главоболия предизвикат главоболия, които не ме пускат с дни след няколко часа риболов. С тези очила освен, че прозрачността на водата беше впечатляваща с тях, с лекота забелязвах костури и пъстърви в по-дълбоките води. Препоръчал съм ги вече на трима от колегите, единия ги слага дори като отиде до магазина. Наистина риболова се променя, когато нямаш постоянно главоболие и вече можеш да се насладиш на момента както трябва.

Дидо Р.

5.0
5/5

Нямах намерение да пускам коментар, но вчера със сина ми се прибрахме от яз. Мандра. Генерално язовира е чист, но със очилата всичко се виждаше като аквариум.

Харчил съм стотици левове за така наречените “специални” очила, абсолютно никаква файда нямаше. Купувам тези далеч по-изгодни очила и не само, че са страшно стабилни, но и вършат онази работа, която скъпарските така и не направиха.

Севджан М.

5.0
5/5

Имам доста голяма глава и съм счупил много чифтове очила, просто като съм ги слагал. Тези ми паснаха толкова добре, дори не очаквах че ще ми станат. Фантастични са по отношение на яснотата, независимо дали гледаш водата на изгрев или на залез слънце. Нямам един приятел, който не ги е поискал назаем докато ходим за риба. Страхотни са!

Ясен Д.

5.0
5/5

Използвам ги навсякъде! Купих си три чифта – едни за риболов, едни за колата и едни резервни. Не знам защо никой не споменава колко са полезни при шофиране. Пътя се вижда ясно, без никакви отблясъци и заслепяване. Нощно време карам по 7-8 часа и очите ми никога не се измарят. Препоръчвам с две ръце!

Севджан М.

5.0
5/5

Очилата нямат грешка! Имам ги от близо половин година и не съм ги свалил до ден днешен. През какво ли не минаха – дъщеря ми ги настъпи, сина ми ги изпусна във водата, аз ги смачках със хладилната чанта и пак изглеждат точно така, както ги взех първия ден. Не знам от какво са правени, но нито един чифт очила не ми е държал толкова стабилно месеци наред.

Сергей Б.

5.0
5/5

Взех на мен и на баща ми един чифт и двамата се преродихме като ги ползвахме за пръв път. Чудиш се постоянно магия ли е, не е ли – поглеждаш водата – все едно си вътре в нея. Не вярвах че баща ми ще ги хареса толкова, но не ги е свалил вече втора седмица. Аз останах доста изненадан, изобщо не очаквах толкова добро качество на тази ниска цена. Определено като използва човек такова нещо, не може да се върне към риболов без очила. 

Виж улова, не отраженията

"Рентгеново виждане" за истинска тръпка от риболова

Fishing Pro

Професионални очила За Риболов

(1 396)
4.7/5

59.98 лв. 110.00лв.

ОГРАНИЧЕНА ПРОМОЦИЯ.
САМО ПО ЕДНА ПОРЪЧКА НА ЧОВЕК

Доставка До
2 Дни

Опция
"Преглед и Тест"

100% Гаранция
За Удовлетвореност

Над 1 396
Доволни Рибари